skip to main content

Tidningen Disney Prinsessor

Tidningen Disney Prinsessor är fylld med spännande sagor om de klassiska prinsessorna som Askungen, Ariel, Törnrosa, Rapunzel och Jasmin. Tidningen ges ut 12 ggr per år och av dessa är fyra nummer dubbelt så tjocka.

Förutom sagoberättelserna får barnet också möjlighet att göra roliga pyssel och aktiviteter tillsammans med vuxna eller andra barn. Tidningen Disney Prinsessor innehåller posters och med varje nummer följer en present, ofta en leksak.

Mer om Disney Prinsessor tidning

Förlaget som ger ut tidningen i Sverige är Story House Egmont. Ansvarig utgivare är Marika Bark och produktchef är Sofie Svensson. Man kan köpa tidningen som lösnummer i de flesta butiker och på Pressbyrån. Ett smidigt sätt för den som gillar tidningen är att prenumerera och få den rakt i brevlådan.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden.
Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Prinsessor.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.