skip to main content

Musselolja mot stela leder

Om du lider av ömma och stela leder kan musselolja ge dig rörligheten tillbaka. Musseloljan innehåller fettsyror som fungerar lindrande mot ömma och stela leder. Musselolja som du kan köpa är ett extrakt från den grönläppade musslan som lever i fjordar vid Nya Zeelands kust. Den grönläppade musslan har använts i århundraden av maorierna, landets ursprungsbefolkning, mot just ledbesvär. De lindrande egenskaperna beror på en unik kombination av mättade och omättade fettsyror samt antioxiderande karotenoider. Effekten av musseloljan är dubbel. De antiinflammatoriska ämnena motverkar svullnader i lederna och fettsyrorna gör också cellmembranen smidigare.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med musselolja.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.