skip to main content

Erbjudande på Miriale underkläder (trosor & bh)

Miriale står för lyx i vardagen och erbjuder exklusiva underkläder designade för att passa alla tillfällen. Miriale är en prenumerationstjänst där du får hemskickat nya läckra underkläder direkt i postlådan. Varannan eller var tredje månad får du en ny leverans. Du får i förväg veta vad nästa paket underkläder innehåller och kan enkelt avbeställa.

Billigare trosor och bh än i butik

Eftersom Miriale inte har några butiker kan de hålla lägre priser. Motsvarande underkläder i butik får du betala det dubbla priset för. Om något klädesplagg inte passar har du vanlig bytes- och returrätt. Som ny medlem i Miriale kan du utnyttja ett specialerbjudande. Se nedan om vi har något aktuellt erbjudande på underkläder från Miriale.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden med Miriale. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Miriale.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.