skip to main content

Maria Nila hårprodukter som premie till prenumeration

Det svenska märket Maria Nila har många bra hårvårdsprodukter. Alla deras hårprodukter är fria från animaliska ingredienser och testas inte på djur. Det är med andra ord ett bra veganskt märke av hög kvalité.

Det kanske är det som gör den så populär hos många tidningar att ge bort som premie. På den här sidan har vi som mål att samla alla bra erbjudanden där Maria Nila förekommer. Mestadels blir det tidningsprenumerationer. Som ny prenumerant kan man då få till exempel Maria Nilas schampo och balsam för mer volym till håret.

Mama 5 nr + valfri hårvård

Mama 5 nr + valfri hårvård Mama är magasinet för mammor som ser massor av möjligheter i familjelivet – både i upp och nerförsbacke i tillvaron. De vill spegla hela mammatillvaron – vara en mix av allt det viktiga, roliga, svåra och stora som det innebär att få barn.

Välj mellan följande premier:

Hårvård från Toni & Guy
- Intense Softness Schampoo
- Intense Softness Conditioner
- Infinite Damage Repair Mask
- Mini necessär!

Schampo och balsam från Maria Nilas Pure Volume serie

Lyxigt schampoo & Balsam från Sachajuan.

Det blir ditt för endast 199 kr + porto 49 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 601 kr

STYLEBY 4 nr + hårprodukter från Maria Nila

STYLEBY 4 nr + hårprodukter från Maria Nila STYLEBY är magasinet för dig som vill ha det bästa urvalet av svenska och internationella designers, smart och snyggt förpackat i en magasinsupplevelse utöver det vanliga.

STYLEBY lägger stor vikt vid personlig stil, och i varje nummer träffar du stilsäkra kvinnor (och män) att inspireras av.

Få 4 nr av STYLEBY samt lyxigt schampo & balsam från Maria Nila + 4 nr av STYLEBY Style Edit för bara 249 kr - du sparar 656 kr!

Till erbjudandet
Du sparar: 656 kr