skip to main content

Erbjudande med Knasen

Knasen är en seriefigur skapad av Mort Walker 1950 (original Beetle Bailey). Knasen är känd för att vara en lat och oduglig menig i den amerikanska armén. I serien förekommer också karaktärer som Schassen, General Svammelman och Fröken Fröjd. Den svenska serietidningen Knasen startades 1970 och ges idag ut av Egmont. Den går att beställa här.

Prenumeration på Knasen

Knasen ges ut 22 gånger per år och några gånger som dubbelnummer. Då är det en extra tjock tidning och räknas som 2 utgåvor. Läsarna är till över 80% män och det finns läsare från 15-80 år.

Knasen halvårsprenumeration 11 nr

Knasen halvårsprenumeration 11 nr

ileadTänk dig att få rolig läsning i ett helt halvår med Knasen och hans eskapader. Du kan teckna dig en halvårsprenumeration...

Öppna erbjudandet

Karaktärer i Knasen

Schassen (Sergeant Orville Snorkel) är den matglade sergeanten som ser till att Knasen gör det han blir tillsagd, och lite mer.

Fröken Fröjd (Ms Buxley) är den blonda sekreteraren till General Svammelman. Framställs kanske inte som den smartaste men lägger märke till allt.

General Amos Svammelman är den inkompetenta generalen som är lite väl sexistisk och mycket senil. Läsare har klagat på hans gubbsjuka så han fick åka på sensitivitetsträning.