skip to main content

Erbjudanden på Husvagn och Camping

Allt om Husvagn och Camping är Sveriges ledande tidskrift om husvagnar, husbilar och mobil fritid och riktar sig till dig som äger, disponerar eller drömmer om en husbil eller husvagn.

Tidningen rapporterar om nyheter inom den mobila fritiden och publicerar kontinuerligt tester av husbilar, husvagnar och tillbehör. Du hittar även intressanta artiklar med testreportage och upplevelser för den mobila resenären både från Sverige och utlandet.

Allt om Husvagn & Camping ges ut av Egmont Tidskrifter och utkommer med 13 nummer per år. Du kan teckna en prenumeration och gör det bäst genom att nyttja ett bra erbjudande.

Få Campingkatalogen 2021 på köpet

Få Campingkatalogen 2021 på köpet ileadUnder hela april har tidningen Allt om Husvagn & Camping en kampanj där man får Campingkatalogen 2021 på köpet. För att få katalogen beställer du 6 nr av tidningen för 199 kr, vilket bara det är ett kanonpris.

OBS! Gäller så länge det finns kataloger på lager.

Till erbjudandet Spara 422 kr!

3 nr av Husvagn & Camping för 239 kr

3 nr av Husvagn & Camping för 239 kr ileadBeställ en kort prenumeration på tidningen Husvagn & Camping för endast 239 kr. Vill du beställa en längre prenumeration kan du spara upp till 21% mot ordinarie pris. Läs mer om de olika längderna på abonnemang på nästa sida.

Till erbjudandet Spara 50 kr!