skip to main content

Erbjudande med fototidningar

2 nr av Bonnier Digital FOTO + Ljustält (Värde 499 kr)

2 nr av Bonnier Digital FOTO + Ljustält (Värde 499 kr) Nu har du chansen att beställa 2 nr. av Bonnier Digital FOTO och få ett ljustält på köpet. Betala endast 148 kr inklusive leverans. Spara 587 kr

Med det här bärbara ljustältet får du en smart fotostudio som du kan ta med dig överallt. Ljustältets LED-lampor har tre olika färgtemperaturer (varm, kall och neutral) samt tio ljusstyrkor. Värde: 499:-

Till erbjudandet Spara 587 kr!

2 nr av Digital FOTO + Mitilux Proffskikare 8X40 på köpet

2 nr av Digital FOTO + Mitilux Proffskikare 8X40 på köpet Passa på att beställa 2 nr av fototidningen Digital FOTO och få en proffsig kikare från Mitilux på köpet. Ditt pris är endast 99 kr + 49 kr i frakt. Då får du kikaren som är värd 850 kr!

Kikaren från Mitilux har precis kommit i en ny och starkt förbättrad version. Den har en förstoringsgrad på 8x och en linsdiameter på 40 mm. Med Mitilux 8X40 får du en robust följeslagare med fokusknapp och ett synfält på inte mindre än 149 meter på 1000 meters avstånd.

Till erbjudandet Spara 934 kr!

Beställ Digital FOTO och få en wi-fi inspektionskamera

Beställ Digital FOTO och få en wi-fi inspektionskamera Just nu får du vid beställning av tidningen Digital Foto en wifi-inspektionskamera på köpet. Du kan välja på 2 nr för 99 kr eller 8 nr för 299 kr. Porto tillkommer med 49 kr för frakten.

Din Wi-Fi inspektionskamera gör det lätt att inspektera platser som annars är omöjliga att nå. Du kan:

- kika in i hålrum i väggar och murar
- undersöka avloppsstopp
- kika upp under nedsänkta innertak
- kontrollera motorer eller se in under bilen
- se hur papperet har fastnat i skrivaren

Värde 599 kr.

Till erbjudandet Spara 683 kr!