skip to main content

E-cigaretter i startpaket som nästan är gratis

E-cigg med nikotin fick ett rejält uppsving när rökförbudet infördes på restauranger och offentliga miljöer i Sverige 2005. Nu säljs e-cigaretter som aldrig förr. De finns att köpa både med och utan nikotin och i olika smaker. Den som försöker trappa ner kan använda sig av e-ciggen med låga nivåer eller inget nikotin alls.

Beställa startpaket e-cigaretter

Många e-cigg säljs som abonnemang. För att man ska få prova på och se om man gillar just deras cigg erbjuds startpaket som ibland är helt gratis. Här listar vi aktuella erbjudanden på olika märken av elcigg. Jämför Smokesmart, EasySteam och Xsmoke.

10% rabatt hos E-bloss på e-cigaretter med rabattkod

10% rabatt hos E-bloss på e-cigaretter med rabattkod E-cigaretten ger dig den naturliga känslan av att hålla i en cigarett. E-cigaretten är betydligt mer skonsam mot plånboken samt innehåller inte alla de hälsovådliga ämnen som en vanlig cigarett gör.

Just nu får du 10% rabatt på ditt köp när du använder rabattkoden SMIL hos E-bloss.

Till erbjudandet
Du sparar: 30 kr

Prova Steam® e-cigarett och välj din smak

Prova Steam® e-cigarett och välj din smak Steam® marknadsför sig som den smarta e-cigaretten som är enkel att röka. Du väljer ett filter med smak och ciggen aktiveras automatiskt när du inhalerar. Det finns inga knappar eller nåt på Steams e-cigs.

Steam® e-vätska tillverkas på äkta tobaksblad och produceras under farmaceutisk kontroll.

Du kan beställa ett startkit innehållandes e-cigarett, laddare och 14 dagars nikotinfilter. Du kan välja smakerna Skandinavisk Tobak eller Fresh Menthol.

Du får startpaketet utan kostnad, men porto 39 kr tillkommer på din beställning.


Till erbjudandet
Du sparar: 200 kr

EasySteam gratis startpaket med svenska e-cigaretter

EasySteam gratis startpaket med svenska e-cigaretter Just nu kan du testa Sveriges nya e-cigaretter från Easy-Steam helt kostnadsfritt. EasySteams produkter är av hög kvalitet och är utvecklade i Sverige. Den genomtänkta designen göra att de är väldigt enkla att använda - det finns ingen batteriknapp, istället aktiveras e-cigaretten automatiskt när du inhalerar.

Beställ testpaketet från EasySteam och få batteri, laddare och filter motsvarande 14 dagars användning.

EasySteams filter optimerade för vaping och smak

EasySteam är liten och diskret och den slår alla dess konkurrenter i sin klass på marknaden. Filtren är optimerade för såväl maximal vejpning som smak och batterierna presterar bättre än andra batterier av samma storlek.

Easy Steam E Cigarette är så enkel att den kan användas av vem som helst. Det är bara till att skruva på ett filter och inhalera. Batterierna på e-cigaretten har inga knappar men aktiveras automatiskt när du inhalerar.

Till erbjudandet
Du sparar: 0 kr

Fler erbjudanden med e-cigaretter visas nedan.