skip to main content

E-cigaretter i startpaket som nästan är gratis

E-cigg med nikotin fick ett rejält uppsving när rökförbudet infördes på restauranger och offentliga miljöer i Sverige 2005. Nu säljs e-cigaretter som aldrig förr. De finns att köpa både med och utan nikotin och i olika smaker. Den som försöker trappa ner kan använda sig av e-ciggen med låga nivåer eller inget nikotin alls.

Beställa startpaket e-cigaretter

Många e-cigg säljs som abonnemang. För att man ska få prova på och se om man gillar just deras cigg erbjuds startpaket som ibland är helt gratis. Här listar vi aktuella erbjudanden på olika märken av elcigg. Jämför Smokesmart, EasySteam och Xsmoke.

Få 74% rabatt på DanSmoke V7 startpaket

Få 74% rabatt på DanSmoke V7 startpaket Startpaketet V7 från DanSmoke består av en 380 mAh e-cigarett, 3 st filter med valfri smak och en USB laddarkabel.

Priset är endast 99 kr, vilket ger en besparing på 279 kr mot ordinarie pris.

Erbjudandet riktar sig mot personer som vill sluta röka tobak. DanSmoke lämnar en rökstopps-garanti där de utlovar 1000 kr i ersättning om det inte fungerar efter ett år.

Smaker som finns att välja på är:
- Royal Scandinavian
- US Original
- Arabian Classic
- Menthol
- Sweet Royal

Till erbjudandet Spara 297 kr!

Prova Steam® e-cigarett och välj din smak

Prova Steam® e-cigarett och välj din smak Steam® marknadsför sig som den smarta e-cigaretten som är enkel att röka. Du väljer ett filter med smak och ciggen aktiveras automatiskt när du inhalerar. Det finns inga knappar eller nåt på Steams e-cigs.

Steam® e-vätska tillverkas på äkta tobaksblad och produceras under farmaceutisk kontroll.

Du kan beställa ett startkit innehållandes e-cigarett, laddare och 14 dagars nikotinfilter. Du kan välja smakerna Skandinavisk Tobak eller Fresh Menthol.

Du får startpaketet utan kostnad, men porto 39 kr tillkommer på din beställning.

Till erbjudandet Spara 200 kr!

SmokeSmart e-cigaretter för 0 kr + porto i 2 veckor

SmokeSmart e-cigaretter för 0 kr + porto i 2 veckor SmokeSmart är e-cigaretter framtagna för att likna vanliga cigaretter både när det gäller smak och känsla. En skillnad däremot är att Smoke Smart har lagt priset på ungefär 75% lägre pris än cigaretterna du köper i butik.

Prova SmokeSmart elcigg gratis* med ett paket som räcker för daglig rökning i 14 dagar. Du kan välja mellan 7 olika smaker och styrkor.

3 populära smaker på SmokeSmart elcigg


- Classic
- Menthol
- Exotic Mix

*porto tillkommer med 99 kr

Till erbjudandet Spara 250 kr!