skip to main content

Erbjudande med Chili Burner

Chili Burner är en produkt för att öka förbränningen som tagits fram i Danmark. Chili Burner innehåller extrakt av chili som får igång ämnesomsättningen. Chili Burner är kompletterad med dill och ingefära som är bra för matsmältningen och lugnar och harmoniserar bakteriefloran i tarmarna. Uppkörd mage och dålig matsmältning är vanligt men med Chili Burner får du ordning på det.


Chili Burner är även kompletterad med grönt te. I grönt te finns antioxidanter som skyddar dig från fria radikaler. Fria radikaler bryter ner dina celler och får dig att åldras snabbare, bland annat. De kommer både från inre och yttre faktorer, stress, luftföroreningar, alkohol, tobak, med mera. Grönt te skyddar dig mot både de inre och yttre orsakerna och hindrar de fria radikalerna att ta över din kropp.

Alternativ till Chili Burner

Om det inte finns något aktuellt erbjudande, eller om du inte vill starta ett abonnemang, kan du köpa alternativa tillskott med nästan samma ingredienser. Några av de med snarlikt innehåll och med samma syfte är:

» BURN x10
» New Nordic Chili Burn
» Chili Diet

Aktuella kampanjer på Chili Burner

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Chili Burner.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.