skip to main content

Erbjudande med Chili Burner

Chili Burner är en produkt för att öka förbränningen som tagits fram i Danmark. Chili Burner innehåller extrakt av chili som får igång ämnesomsättningen. Chili Burner är kompletterad med dill och ingefära som är bra för matsmältningen och lugnar och harmoniserar bakteriefloran i tarmarna. Uppkörd mage och dålig matsmältning är vanligt men med Chili Burner får du ordning på det.

Chili Burner är även kompletterad med grönt te. I grönt te finns antioxidanter som skyddar dig från fria radikaler. Fria radikaler bryter ner dina celler och får dig att åldras snabbare, bland annat. De kommer både från inre och yttre faktorer, stress, luftföroreningar, alkohol, tobak, med mera. Grönt te skyddar dig mot både de inre och yttre orsakerna och hindrar de fria radikalerna att ta över din kropp.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Chili Burner.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.