skip to main content

Blåbärsextrakt kosttillskott för ögonen

Blåbärsextrakt innehåller stora mängder starka antioxidanter som skyddar cellerna i din kropp. Blåbär har visat sig viktigt för synen och hjälper att behålla ett bra mörkerseende. Bären innehåller också antocyaniner.

Blåbär rekommenderas av ögonläkare i USA


I USA kallas blåbär ibland för hjärnbär eftersom de har en positiv påverkan på kärlen i ögon och hjärnan. En stor, omtalad amerikansk studie av åldersrelaterade ögonsjukdomar visade att förändringar i gula fläcken kunde bromsas med hjälp av antioxidanter.

Detta har lett till att amerikanska ögonläkare alltid rekommenderar tillskott av antioxidanter vid åldersrelaterade ögonsjukdomar. I Frankrike är det vanligt att diabetiker får blåbärsextrakt för att förebygga ögonskador.

Aktuella erbjudanden på blåbärsextrakt

Medox extrakt från blåbär

Medox extrakt från blåbär Medox är utvecklat och producerat i Norge, och är proppfull av antocyaner som är extra starka antioxidanter. Varje kapsel innehåller 80 mg antocyaner från skalet på vilda blåbär och svarta vinbär. Detta motsvarar att äta två stora nävar med blåbär eller 60 äpplen.

Positiva effekter av antocyaner som i Medox

Innehållet av Antocyaner i Medox kan bidra till att stärka ditt immunförsvar, och till att lindra stela och ömma muskler och leder. Det kan också vara bra för synen och bidra till att upprätthålla en normal kolesterolbalans.

Medox blåbärskapslar kan även verka lätt blodtryckssänkande, för att förbättra blodcirkulationen och stärka dina blodådror.

Kampanj på Medox i Sverige

Just nu finns det en kampanj där du kan beställa en 30 dagars förbrukning och endast betala för frakten. Du kan läsa mer om erbjudandet på Medox egen hemsida.

Till erbjudandet Spara 231 kr!