skip to main content

Blåbärsextrakt kosttillskott för ögonen

Blåbärsextrakt innehåller stora mängder starka antioxidanter som skyddar cellerna i din kropp. Blåbär har visat sig viktigt för synen och hjälper att behålla ett bra mörkerseende. Bären innehåller också antocyaniner.

Blåbär rekommenderas av ögonläkare i USA


I USA kallas blåbär ibland för hjärnbär eftersom de har en positiv påverkan på kärlen i ögon och hjärnan. En stor, omtalad amerikansk studie av åldersrelaterade ögonsjukdomar visade att förändringar i gula fläcken kunde bromsas med hjälp av antioxidanter.

Detta har lett till att amerikanska ögonläkare alltid rekommenderar tillskott av antioxidanter vid åldersrelaterade ögonsjukdomar. I Frankrike är det vanligt att diabetiker får blåbärsextrakt för att förebygga ögonskador.

Aktuella erbjudanden på blåbärsextrakt

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden.
Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med blåbärsextrakt.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.