skip to main content

Blåbärsextrakt bra för ögon- Gratisstart.se

Blåbärsextrakt innehåller stora mängder starka antioxidanter som skyddar cellerna i din kropp. Blåbär har visat sig viktigt för synen och hjälper att behålla ett bra mörkerseende. Blåbär innehåller också antocyaniner.

Blåbär rekommenderas av ögonläkare i USA


I USA kallas blåbär ibland för hjärnbär eftersom de har en positiv påverkan på kärlen i ögon och hjärnan. En stor, omtalad amerikansk studie av åldersrelaterade ögonsjukdomar visade att förändringar i gula fläcken kunde bromsas med hjälp av antioxidanter. Detta har lett till att amerikanska ögonläkare alltid rekommenderar tillskott av antioxidanter vid åldersrelaterade ögonsjukdomar. I Frankrike är det vanligt att diabetiker får blåbärsextrakt för att förebygga ögonskador.

Blue Blåbärsextrakt - Prova gratis

Blue Blåbärsextrakt - Prova gratis Blåbär har använts både i matlagning och som ett hälsofrämjande bär i hundratals år. Det finns en förklaring till varför vårt gamla och älskade bär blivit så populärt.

Blåbär innehåller nämligen nyttiga antioxidanter som skyddar kroppens celler mot oxidativ stress. Dessutom är blåbär bra för synen och magen.

Blue Blåbärsextrakt innehåller endast rent extrakt av blåbär, där en ask med 60 tabletter, motsvarar nästan 1 kg frysta blåbär. Så här kan du vara säker på att du får del av blåbärets positiva effekter.

Prova Blue Blåbärsextrakt gratis i 60 dagar och betala endast 39,00 kr för frakt och expedition.

Till erbjudandet
Du sparar: 206 kr

Blåbärsextrakt bra för ögonen - Prova Argus 1 mån 99 kr

Blåbärsextrakt bra för ögonen - Prova Argus 1 mån 99 kr Fria radikaler bildas konstant i vår kropp. Dessa kan inverka negativt på våra organ som t.ex. våra ögon. Blåbär innehåller mycket antioxidanter och kan stoppa radikalerna. Det säljs många olika sorters blåbärsextrakt med argumentet att blåbär är bra för ögonen. Argus från Vesterålens Naturprodukter är ett sådant kosttillskott.

Argus innehåll också Lutein, en antioxidant som tillhör karotenoiderna. Det är ett gult pigment som finns naturligt i ögats näthinna. Flera nyttiga ingredienser är zink, selen och vitamin A+E.

Om du vill prova äta blåbärsextraktet kan du nu beställa en provburk för bara 99 kr (inget porto tillkommer). Vill man få fler burkar kan man fortsätta med ett abonnemang. Vill man inte ha fler kan man enkelt säga upp sig.

Du får även med 3st ChapStick läppbalsam som gåva.

Till erbjudandet
Du sparar: 49 kr