skip to main content

Blåbärsextrakt kosttillskott för ögonen

Blåbärsextrakt innehåller stora mängder starka antioxidanter som skyddar cellerna i din kropp. Blåbär har visat sig viktigt för synen och hjälper att behålla ett bra mörkerseende. Bären innehåller också antocyaniner.

Blåbär rekommenderas av ögonläkare i USA


I USA kallas blåbär ibland för hjärnbär eftersom de har en positiv påverkan på kärlen i ögon och hjärnan. En stor, omtalad amerikansk studie av åldersrelaterade ögonsjukdomar visade att förändringar i gula fläcken kunde bromsas med hjälp av antioxidanter.

Detta har lett till att amerikanska ögonläkare alltid rekommenderar tillskott av antioxidanter vid åldersrelaterade ögonsjukdomar. I Frankrike är det vanligt att diabetiker får blåbärsextrakt för att förebygga ögonskador.

Aktuella erbjudanden på blåbärsextrakt

Medox - testa i 2 månader till halva priset

Medox - testa i 2 månader till halva priset Medox är utvecklat och producerat i Norge, och är proppfull av antocyaner som är extra starka antioxidanter. Varje kapsel innehåller 80 mg antocyaner från skalet på vilda blåbär och svarta vinbär. Detta motsvarar att äta två stora nävar med blåbär eller 60 äpplen.

Antocyaner kan bidra till att stärka ditt immunförsvar, och till att lindra stela och ömma muskler och leder. Det kan också vara bra för synen och bidra till att upprätthålla en normal kolesterolbalans. Blåbärskapslarna kan även verka lätt blodtryckssänkande, för att förbättra blodcirkulationen och stärka dina blodådror.

Testa Medox i 2 månader till halva priset, du sparar 231 kr!

Till erbjudandet Spara 231 kr!

Blåbärsextrakt bra för ögonen - Prova Argus 1 mån 99 kr

Blåbärsextrakt bra för ögonen - Prova Argus 1 mån 99 kr Fria radikaler bildas konstant i vår kropp. Dessa kan inverka negativt på våra organ som t.ex. våra ögon. Blåbär innehåller mycket antioxidanter och kan stoppa radikalerna. Det säljs många olika sorters blåbärsextrakt med argumentet att blåbär är bra för ögonen. Argus från Vesterålens Naturprodukter är ett sådant kosttillskott.

Argus innehåll också Lutein, en antioxidant som tillhör karotenoiderna. Det är ett gult pigment som finns naturligt i ögats näthinna. Flera nyttiga ingredienser är zink, selen och vitamin A+E.

Om du vill prova äta blåbärsextraktet kan du nu beställa en provburk för bara 99 kr (inget porto tillkommer). Vill man få fler burkar kan man fortsätta med ett abonnemang. Vill man inte ha fler kan man enkelt säga upp sig.

Du får även med 3st ChapStick läppbalsam som gåva.

Till erbjudandet Spara 49 kr!