skip to main content

Barnens Bokklubb

Barnens bokklubb är Sveriges största bokklubb för barn. Du får en medlemstidning hem i brevlådan 14 ggr/år. Med medlemstidningen kommer även en noga utvald barnbok till extra bra pris. Vill du ha boken behöver du inte göra någonting, den skickas direkt hem i din brevlåda. Du får alltid ett e-postmeddelande när det är dags att ta ställning till nästa barnbok. Som medlem i Barnens Bokklubb får du också inbjudningar till intressanta och roliga kulturevenemang för barn som till exempel författarträffar, teater, förhandsvisning av barnfilmer, cirkus och mycket mer. Det kostar ingenting att vara medlem det enda du förbinder dig till är att göra två bokköp under ditt första medlemsår.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Barnens Bokklubb.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.