skip to main content

African Mango i Sverige

Irvingia gabonensis, i folkmun kallad African Mango eller Afrikansk Mango, har fått en stor uppmärksamhet som bantningsmedel. Denna frukt sägs öka mängden Leptin, ett aptitreglerande hormon. Teorin är att man genom att inta mangon direkt eller som ett extrakt ska kunna dämpa hungerkänslor och därigenom gå ned i vikt.

Fler fördelar som lyfts fram är att insulinutsöndringen dämpas, något som gör att upplagringen av kolhydrater minskar. Det har också då inverkan på vikten genom att motverka viktuppgång.

Det finns en del kosttillskott på marknaden som bygger på just dessa fördelar från African Mango. Här nedanför hittar du aktuella såna preparat som du kan köpa i Sverige.

44 kr rabatt på Bioform African Mango

44 kr rabatt på Bioform African Mango Tabletterna från Bioform innehåller en unik mix av Afrikansk mango, grönt te och chilipeppar. Du kan köpa 60 tabletter för 205 kr, vilket är 44 kr rabatt mot ordinarie pris.

Ingredienser har valts för att de är kända att verka stimulerande till fettförbränning. Detta är därför en produkt som riktar sig till dig som vill gå ner i vikt eller hitta balans.

Till erbjudandet Spara 44 kr!