skip to main content

African Mango i Sverige

Irvingia gabonensis, i folkmun kallad African Mango eller Afrikansk Mango, har fått en stor uppmärksamhet som bantningsmedel. Denna frukt sägs öka mängden Leptin, ett aptitreglerande hormon. Teorin är att man genom att inta mangon direkt eller som ett extrakt ska kunna dämpa hungerkänslor och därigenom gå ned i vikt.

Fler fördelar som lyfts fram är att insulinutsöndringen dämpas, något som gör att upplagringen av kolhydrater minskar. Det har också då inverkan på vikten genom att motverka viktuppgång.

Det finns en del kosttillskott på marknaden som bygger på just dessa fördelar från African Mango. Här nedanför hittar du aktuella såna preparat som du kan köpa i Sverige.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med African Mango.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.