skip to main content

Erbjudande med acai

Acai är en frukt från Sydamerikanska palmträdet Acaizeiro som växer i Amazonas. Det mörklila bäret är rikt på antioxidanter, vitaminer och mineraler. Ganska unikt för frukten är att den är ovanligt rik på fettsyror, vilket gör att bären innehåller bra med kalorier. Acai är basföda i många fattiga områden och numera ger den också inkomster genom försäljning till andra delar av världen.

Prova Acai Berry för 0 kr och få en Better Us personvåg

Prova Acai Berry för 0 kr och få en Better Us personvåg Acai Berry är ett kosttillskott gjort med vad som på svenska heter Acaibär. Bären är kända för att hjälpa vid viktnedgång och kan kallas för superbär.

Övervikt är ett stort hälsoproblem och många kämpar med att bli av med onödiga kilon. Viktökning kan bero på många sker som för stort intag av kalorier, långsam ämnesomsättning och gener. Acai Berry innehåller antioxidanter och andra ämnen som kan stödja många av kroppens viktiga funktioner. Som ett resultat av det kan du tillsammans med träning och diet effektivare bli av med fett.

30 dagars kur med acaibär för 0 kr + frakt

Du kan prova 30 dagars kur med Acai Berry för 0 kr + frakt (39 kr). Just nu får även de som beställer online en gratis personvåg från Better Us som redovisar vikt och kroppsfett.

Till erbjudandet Spara 399 kr!