skip to main content

101 nya idéer prenumeration i erbjudande med premie

Är du en som gillar att pyssla och skapa själv tillhör du målgruppen för tidningen 101 nya idéer. Innehållet i varje nummer består av tips på både stora och små projekt och pyssel. Du kan inhämta inspiration för stickning, scrapping, bakning, snickeri och andra metoder för att skapa saker på egen hand.

101 nya idéer ges ut av Bonnier och kostar ca 60 kr att köpa i butik. Som prenumerant får du tidningen något billigare och dessutom hem rätt i brevlådan. Tidningen ges ut 4 ggr per år och läses av nästan bara kvinnor.

Aktuella prenumerationserbjudanden

Om du vill teckna en prenumeration på 101 nya idéer är det bra att göra det genom ett introduktionserbjudande. På den här sidan lägger vi upp tips om precis såna erbjudanden. Ibland får man en fin premie på köpet som en välkomstgåva.

101 nya idéer 3 nr + praktiskt emaljmått och slickepott-set

101 nya idéer 3 nr + praktiskt emaljmått och slickepott-set 101 nya idéer är tidningen för dig som är kreativ och älskar DIY. Här hittar du nya idéer och utförliga beskrivningar av små och stora projekt. Redaktionen syr, snickrar, målar, bakar, virkar, scrappar, stickar, tapetserar, klipper & klistrar, gör smycken och gjuter i betong. I varje nummer hittar du unika tips och idéer för en roligare fritid.

Få 3 nummer av 101 nya idéer samt praktiskt emaljmått och slickepott-set för bara 159 kr - du sparar 284 kr!

Till erbjudandet
Du sparar: 284 kr