skip to main content

101 nya idéer prenumeration i erbjudande med premie

Är du en som gillar att pyssla och skapa själv tillhör du målgruppen för tidningen 101 nya idéer. Innehållet i varje nummer består av tips på både stora och små projekt och pyssel. Du kan inhämta inspiration för stickning, scrapping, bakning, snickeri och andra metoder för att skapa saker på egen hand.

101 nya idéer ges ut av Bonnier och kostar ca 60 kr att köpa i butik. Som prenumerant får du tidningen något billigare och dessutom hem rätt i brevlådan. Tidningen ges ut 4 ggr per år och läses av nästan bara kvinnor.

Aktuella prenumerationserbjudanden

Om du vill teckna en prenumeration på 101 nya idéer är det bra att göra det genom ett introduktionserbjudande. På den här sidan lägger vi upp tips om precis såna erbjudanden. Ibland får man en fin premie på köpet som en välkomstgåva.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med 101 nya idéer.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.