skip to main content

Erbjudande med ToppHälsa

ToppHälsa är en innehållsrik tidning för dig som vill må bra, hålla vikten i vardagen och få ut det bästa av dig själv. Varje månad får du tips på bra mat och effektiv träning och du får läsa om må-bra-resor och skönhetstips. Tidningen ToppHälsa kommer en gång i månaden.

Topphälsa 5 nr + 2 mån Yogobe, yogamatta & doftljus

Topphälsa 5 nr + 2 mån Yogobe, yogamatta & doftljus ToppHälsa vill hjälpa dig att ta de enkla effektiva stegen mot ett skönare, härligare och hälsosammare liv. ToppHälsa ger alltid 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten och den smarta vägen till naturlig skönhet.

Allt detta får du för endast 149 kr + porto:

- 5 nr av ToppHälsa
- 2 mån Yogobe
- yogamatta
- doftljus
- Tillgång till tidningen digitalt

Till erbjudandet
Du sparar: 928 kr

Varma tights från Röhnisch med 5 nr av Topphälsa

Varma tights från Röhnisch med 5 nr av Topphälsa Håll igång träningen även under kalla delen av året. Med varma tights från Röhnisch är en ursäkt till varför du inte kan träna ute på vintern undanröjd.

Du får dessa fina tights på köpet när du beställer en prenumeration om 5 nummer av tidningen Topphälsa. Du betalar endast 199 kr +porto för tidningarna och träningstightsen. De kostar 699 kr i butik, så du sparar massor bara där.

Till erbjudandet
Du sparar: 750 kr

ToppHälsa 5 nr + Yogalinne och vattenflaska

ToppHälsa 5 nr + Yogalinne och vattenflaska ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. ToppHälsa ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten. De ger dig den smarta vägen till naturlig skönhet. Och hjälper dig att plocka fram ditt bästa jag – i dag!

Allt detta får du för endast 149 kr + porto:

- 5 nr av ToppHälsa
- Yogalinne från Drop of Mindfulness
- Vattenflaska i rostfritt stål
- Tidningen digitalt i din iPad & iPhone

Till erbjudandet
Du sparar: 650 kr

Fler erbjudanden med ToppHälsa visas nedan.