skip to main content

Erbjudande med Vi Föräldrar

I tidningen Vi Föräldrar får man råd och stöd kring allt från babyprodukter till barnets utveckling. Vi Föräldrar skriver om den stora lyckan med att få barn, men också om det som känns ovant och svårt. Tidningen Vi Föräldrar skriver om barnets utveckling och uppfostran och om hur relationen förändras när man får barn. Andra självklara ämnen är barnmedicin, familjeekonomi, barnsäkerhet, bra vardagsmat och inredning. Vi Föräldrar ingår i Bonnier AB och utkommer med 14 nummer per år. Om du vill prova tidningen kan du börja med ett bra erbjudande.

Vi Föräldrar 5 nr + bäddset och kaninskallra

Vi Föräldrar 5 nr + bäddset och kaninskallra Vi Föräldrar vill ge alla pappor och mammor (och ni som är gravida förstås) uppdaterad och korrekt information. De svarar på läsarnas frågor om allt som rör barnets utveckling och livet med småbarn.

Få 5 nr av Vi Föräldrar + bäddset + kaninskallra för endast 179 kr + porto.

Till erbjudandet
Du sparar: 450 kr

Köp 5 nr av Vi Föräldrar och få en bokstavslampa (Lightbox)

Köp 5 nr av Vi Föräldrar och få en bokstavslampa (Lightbox) 5 nummer av tidningen Vi Föräldrar kostar normalt 250 kr. Du får köpa en prenumeration för endast 179 kr och då får du en present på köpet.

Du får i detta erbjudande en Lightbox. Det är en lampa på vilken man kan skriva olika saker med de medföljande bokstäverna. Bokstavslampan kostar i butik ca 300 kr men du får den utan extra kostnad.

Porto tillkommer med 39 kr för hela paketet.

Till erbjudandet
Du sparar: 370 kr