skip to main content

Världens Historia Illustrerad Vetenskap -erbjudanden & prenumerationer

Illustrerad Vetenskap har ett temamagasin om Världens Historia. I tidningen får du läsa om civilisationers fall, kungars triumfer och andra stora händelser i vår historia.

Tidskriften ges ut med 18 nummer varje år av Bonnier Publications. När det finns ett bra erbjudande på Världens Historia hittar du det här oss. Nya prenumeranter som tecknar en prenumeration får oftast en bra premie på köpet.

2 nr av Världens Historia + Proffskikare

2 nr av Världens Historia + Proffskikare Världens Historia berättar om allt från krig till populärkultur och om spännande händelser och gripande öden. Fördjupa dig i historiens största raman, och möt de viktigaste karaktärerna. Världens Historia är rikt illustrerad med kartor, foton och unika illustrationer.

Just nu kan du beställa 2 nummer av Världens Historia + Proffskikare för bara 49,50 kr. + 39,50 kr. i porto och exp.

Till erbjudandet Du sparar: 944 kr

Världens Historia 2 nr + Hover Drone Nano

Världens Historia 2 nr + Hover Drone Nano Följ med på en fantastisk resa i världshistorien med Världens Historia. Fördjupa dig i historiens största dramer och möt dess viktigaste personligheter. Rikt illustrerad med kartor, foton och unika illustrationer.

Få 2 nr av Världens Historia + Hover Drone Nano för 59,50 kr + 49,50 kr. i porto och exp.

Få en egen flygande drönare med användarvänlig handkontroll för många timmars nöje med familj och vänner. Hover-drönaren Nano kan flyga i alla riktningar och har en loopfunktion som gör att du kan vända den 360 grader i luften.

Till erbjudandet Du sparar: 583 kr

Multifunktionsjacka på köpet med Världens Historia

Multifunktionsjacka på köpet med Världens Historia Beställ tidningen fylld med historiska dramer och viktiga personligheter. Du får 2 nr till bra pris genom det här erbjudandet.

Beställ för 49,50 kr + 39,50 kr. i porto och du får en multifunktionsjacka (Chill Factor CFBR) på köpet. Jackan har en vattenpelare på 5000 mm, dragkedja med stormflik och en justerbar huva. Finns i tre olika storlekar för både dam och herr. Kostar normalt 599 kr att köpa i butik.

Till erbjudandet Du sparar: 689 kr

Fler erbjudanden med Världens Historia visas nedan.