skip to main content

Gratis smink & makeup

Att få gratis smink och varuprover är värdefullt om man funderar på att byta sminkprodukter. När man beställer makeup online känns det extra viktigt eftersom man inte kan prova färg och känns på produkten, vilket man kan i en fysisk butik. Tyvärr är det inte många e-butiker som erbjuder möjlighet att beställa gratis sminkprover. Här finns en lista på några vi hittat där man kan beställa sminkprover:

Smink med tidningar

Ett annat sätt att komma över smink billigt är att använda ett tidningserbjudande om prenumeration . Det är vanligt att förlag ger bort smink som premie till nya prenumeranter. Se nedan för aktuella tidningserbjudanden med just sminkprover i välkomstgåva.

5 nr av VeckoRevyn + kit med mineralsmink från Pure Mineral

5 nr av VeckoRevyn + kit med mineralsmink från Pure Mineral Här har du möjligheten att få ett komplett kit med mineralsmink från Pure Mineral riktigt billigt. Kitet innehåller foundation, bronzer, rouge, highlighter samt ögonskugga. Totalt värde 760 kr.

Du betalar endast 199 kr + porto 39,90 kr och får då mineralsminket och 5 nummer av tidningen i en bekväm prenumeration. Du sparar 786 kr mot butikspris.

Till erbjudandet Du sparar: 786 kr