skip to main content

Gratis smink & makeup

Att få gratis smink och varuprover är värdefullt om man funderar på att byta sminkprodukter. När man beställer makeup online känns det extra viktigt eftersom man inte kan prova färg och känns på produkten, vilket man kan i en fysisk butik. Tyvärr är det inte många e-butiker som erbjuder möjlighet att beställa gratis sminkprover. Här finns en lista på några vi hittat där man kan beställa sminkprover:

Smink med tidningar

Ett annat sätt att komma över smink billigt är att använda ett tidningserbjudande om prenumeration . Det är vanligt att förlag ger bort smink som premie till nya prenumeranter. Se nedan för aktuella tidningserbjudanden med just sminkprover i välkomstgåva.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden med smink. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med smink.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.