skip to main content

Ladda ner ljudböcker gratis på svenska

Att lyssna på ljudböcker är idag något vi kan göra på många olika platser. Mobiltelefoner som klarar av att spela ljudfiler som t.ex. mp3 funkar alldeles utmärkt för att lyssna på en ljudbok. På bussen, i bilen, på en promenad eller ett träningspass kan vi lyssna på en spännande eller inspirerande ljudbok. Du som har tillgång till Internet i din mobiltelefon kan streama ljudboken. Du laddar ner en app och kan starta din lyssning enkelt och utan fördröjning.

Ladda ner ljudbok och lyssna offline

Om du saknar mobilt internet i din mobil eller dator kan du ladda ner ljudboken för att kunna lyssna på den offline. Det kräver en del lagringsutrymme men gör dig betydligt mer mobil och det finns ingen risk för att boken stannar pga dålig internetuppkoppling.

Storytel - bästa tjänsten för ljudböcker!

Vi som jobbar med gratisstart.se har länge använt Storytel för ljudböcker. Kan varmt rekommenderas för den som vill ha ett bra utbud av ljudböcker på svenska. Det är enkelt att komma igång och med en app i telefonen kan man styra uppspelning, nedladdning och hitta nya böcker.

Erbjudande: Prova en ljudbok gratis i 14 dagar

Andra ljudbokstjänster du kan titta på är Load2Hear och Dito

Ladda ner gratis ljudböcker till datorn

Det är inte många ljudböcker som är gratis på ett lagligt sätt. Äldre ljudböcker och utgåvor från mindre förlag kan finnas tillgängligt för gratis nedladdning. En tjänst du kan använda är AudioBooksForFree.com. Där finns ett ganska brett utbud av ljudböcker inom många olika genrer. Det finns mycket faktaböcker och en hel del skönlitterära verk. När du laddat ner ljudfiler till datorn kan du föra över de till mobilen för att lyssna i den.

Prova Storytel gratis i 14 dagar

Prova Storytel gratis i 14 dagar Storytel är tjänsten för dig som älskar ljudböcker. Du kan lyssna på ljudböckerna i din dator, din iPhone eller din mobil med Android. Det finns mer än 2000 ljudböcker att ladda ner från Storytel.

Nya kunder får genom denna kampanj prova Storytel gratis i 14 dagar. Det går fort att skapa ett konto antingen genom din Facebook-inloggning eller med din epost.

Skulle du inte vara nöjd med tjänsten kan du säga upp dig senast dagen före din provprenumeration går ut.

Till erbjudandet
Du sparar: 49 kr