skip to main content

Erbjudande med Mynthuset

AB Mynthuset Sverige säljer, marknadsför och distribuerar samlarmynt och medaljer för den svenska marknaden. Mynthuset vill göra samlandet enkelt, lärorikt och tillgängligt för gemene man. Du som vill samla kan ofta hitta unika mynt utgivna i samband med specifika händelser eller till minne av någon viktig händelse.

Jubileumsmynt Bernadotte - 1 krona för 1 krona

Jubileumsmynt Bernadotte - 1 krona för 1 krona I samband med kungafamiljen Bernadottes kommande 200-årsjubileum (1818-2018) har du nu möjlighet att beställa en speciell utgåva av den gamla 1 kronan, med vår nuvarande regent Carl XVI Gustaf; förgylld med 24 karat guld.

49 kr tillkommer i frakt

Till erbjudandet
Du sparar: 0 kr

Bernadotte 200 år gratis jubileumsmedalj

Bernadotte 200 år gratis jubileumsmedalj I år firar släkten Bernadotte 200 år (1818 - 2018) och det vill Mynthuset hedra med en speciell utgåva, en jubileumsmedalj.

I början på 1800-talet var Jean Baptiste Bernadotte marskalk och befälhavare under Napoleon. 1810 blev han inbjuden att flytta till Sverige och ta över tronen. Det blev början på vad som nästa år blir en 200 år lång dynasti för släkten Bernadotte som vår kungafamilj.

Du kan beställa detta unika mynt redan idag. Du betalar inget för medaljen men det tillkommer porto på 49 kr. Begränsat antal, så det gäller att vara ute i god tid om man vill ha en jubileumsmedalj.

Till erbjudandet
Du sparar: 0 kr