skip to main content

Multiverktyg & fällknivar

Ett multiverktyg är ett litet handhållet verktyg som rymmer flera ihopfällbara verktyg i ett. Det kan vara sax, skruvmejsel, fällkniv, sågblad och annat. Storleken är så pass liten att det får plats i fickan så att du kan ha det med dig överallt. Andra funktioner som kan finnas är pincett, nagelfil och avbitare. Multiverktyget förekommer ibland som välkomstgåva från en del tidningar. Precis såna typer av erbjudanden med multiverktyg kan du hitta här på Gratisstart.se

Teknikens Värld 4 nr + trådlös väderstation och multiverktyg

Teknikens Värld 4 nr + trådlös väderstation och multiverktyg Teknikens Värld är tidningen för alla som inte kan få nog av bilar! Här finns det något för alla typer av bilintresserade!

Just nu får du 4 nummer av Teknikens Värld + väderstation + multiverktyg för endast 99 kr + porto.

Du får:
√ 4 nr Teknikens Värld
√ Trådlös väderstation
√ Multiverktyg med 11 funktioner
√ Tidningen innan den finns i butik

Du sparar 677 kr.

Till erbjudandet Du sparar: 677 kr

Privata Affärer 6 nr + väderstation och multiverktyg

Privata Affärer 6 nr + väderstation och multiverktyg Sveriges ledande privatekonomiska magasin Privata Affärer ger oberoende och konkreta råd inom placeringar, som aktier, fonder, kapitalförsäkringar samt lån, boende, vardagsjuridik och skatter.

Just nu kan du få 6 nr av Privata Affärer + 2 nr av Placeringsguiden + väderstation + multiverktyg för endast 199 kr + porto.

Till erbjudandet Du sparar: 843 kr