skip to main content

Erbjudande med Kråkes Bokklubb

I Kråkes Bokklubb hittar du böcker som uppmuntrar barns nyfikenhet och vilja att lära på ett kravlöst sätt. Barn är kunskapstörstiga och har massor av frågor som Kråkeböckerna hjälper till på ett lekfullt sätt att besvara. Böcker i Kråkes Bokklubb finns i två olika serier - för de mindre barnen 1½-3 år och för de större barnen 3-7 år. Som medlem i Kråkes Bokklubb får ditt barn varje månad en ny bok och en fin present hem i brevlådan, enkelt och bekvämt.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden med Kråkes Bokklubb. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Kråkes Bokklubb.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.

Sök erbjudande

Erbjudanden som andra tittar på

Prova C-vitamin helt gratis

Beställ ett smakprov på nya Emergen-C, C-vitamin som bruspulver med smak av apelsin och citron. Det är helt gratis, ingen porto och inget abonnemang. Passa på innan det tar slut på prover.

Gratis ljudböcker hos Storytel

Storytel är tjänsten för dig som älskar ljudböcker. Du kan lyssna på ljudböckerna i din...

Gratis tävlingar

Gillar du att tävla och vill vinna gratis saker? På sajten Bli en vinnare.com finns alla tävlingar.