skip to main content

Erbjudande med Illustrerad Vetenskap

Illustrerad Vetenskap är en populärvetenskaplig tidning om vetenskap, natur och teknik. Artiklarna skrivs av redaktionen i nära samarbete med fackmän inom olika vetenskapsområden för att göra ny vetenskap så lättförståeligt som möjligt. Illustrerad Vetenskap ges ut var 3:e vecka och läses av över 2 miljoner vetenskapsintresserade i hela Norden. Utgivare av tidningen är Bonnier Publications.

2 eller 6 nr av Illustrerad Vetenskap + VEEGO väska på köpet

2 eller 6 nr av Illustrerad Vetenskap + VEEGO väska på köpet Som premie i det här erbjudandet från Bonnier på tidningen Illustrerad Vetenskap får man en VEEGO-väska. Det är en praktisk weekendväska bra till långhelger. Ett perfekt alternativ till handbagageväskan på flyget och kan till och med användas som träningsväska.

Välj mellan att beställa 2 nr för 69,50 kr eller 6 nr av tidningen för 169,50 kr. Väskan värd 699 kr får du på köpet. Porto tillkommer med 39,50 kr oavsett vilket erbjudande du väljer.

Till erbjudandet Du sparar: 773 kr

HYBRID Dronecar för bara 69,50 kr med Illustrerad Vetenskap

HYBRID Dronecar för bara 69,50 kr med Illustrerad Vetenskap Just nu kan du få en HYBRID Dronecar tillsammans med Illustrerad Vetenskap.

HYBRID Dronecar är en smått fantastisk liten pryl. Drönaren kombinerar flera coola funktioner med en ren och snygg design.

Du får den utan extra kostnad när du beställer 2 nr av Illustrerad Vetenskap för 69,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Till erbjudandet Du sparar: 573 kr

Stone powerbank tillsammans med Illustrerad Vetenskap

Stone powerbank tillsammans med Illustrerad Vetenskap Den smarta Stone powerbank tar lite plats, så den är perfekt att ha med sig i fickan när du ska till stranden, på festival eller när du bara behöver extra ström en hektisk vardag.

Få en fin Stone powerbank tillsammans med Illustrerad Vetenskap.

Nu kan du beställa:
2 nr av Illustrerad Vetenskap + Stone powerbank för 49,50 kr + 29,50 kr i porto och exp.

Till erbjudandet Du sparar: 393 kr

Fler erbjudanden med Illustrerad Vetenskap visas nedan.