skip to main content

Gratis fotobok - erbjudanden & rabattkoder

Att göra sin egen fotobok är idag en superenkel sak för den som har en dator och massa snygga foton. Det finns flera fototjänster online där man kan ladda upp bilder, klippa, styla och skriva texter till de olika fotona.

Ett tips är att innan du laddar upp dina bilder fixa till färger, kontraster och annan retuschering i ett bildbehandlingsprogram. Photoshop är det mest kända, men det kostar också en rejäl slant. Det finns alternativ som är helt gratis och duger alldeles utmärkt för vanlig fotoredigering. Kolla då in GIMP eller Pixlr.

Flera av de stora fotositerna som Photobox och Önskefoto erbjuder nya kunder möjligheten att göra sin första fotobok riktigt billigt. Ibland får man göra själva boken gratis och betalar bara frakt. Är det inte gratis erbjuds en rejäl rabatt, ofta mellan 50-80%, ibland mot en rabattkod eller utan.

Samlade rabatter & erbjudanden på fotoböcker

På den här sidan har vi samlat ihop de kampanjer och rabatter vi vet av just nu. Se om det är någon som passar dig om du vill göra en fotobok idag.

60% rabatt på alla fotoböcker hos Photobox

60% rabatt på alla fotoböcker hos Photobox Fånga varje minne i en fotobok. Photobox har en mängd att välja mellan, så vare sig det är små böcker för små minnen, platta böcker för ditt soffbord eller de speciella till mamma och pappa så har Photobox vad du behöver.

Få upp till 60% rabatt på alla fotoböcker hos Photobox.

Till erbjudandet
Du sparar: 0 kr

Gratis fotobok Retro (värde 149 kr)

Gratis fotobok Retro (värde 149 kr) Photobox har släppt en ny fotoprodukt som de kallar för Retro. Det är en fotobok med klassiskt utseende där du kan få dina foton på professionellt fotopapper, 190 g/m2.

Boken är på 40 sidor och kostar normalt 149 kr. Om du är ny kund får du prova göra din första bok utan kostnad. Det enda du behöver betala är frakten.

Till erbjudandet
Du sparar: 129 kr

Gratis fotobok med spiral

Gratis fotobok med spiral Just nu kan du få en gratis fotobok med spiral hos Photobox (ord.pris 189 kr). Fotoboken är i format 20x20 cm och har 30 sidor. Erbjudandet gäller 30 dagar efter att du skapat ditt konto. Porto får du betala själv.

Till erbjudandet
Du sparar: 189 kr