skip to main content

Prenumeration på Allt om Mat

Tidningen Allt om Mat ges ut i 20 nummer per år. En prenumeration gör att man inte missar några nummer och kan bygga ett fint receptregister hemma. Varje nummer av tidningen är fylld med recept, mat och vintips. Fyra ggr per år får man ett extra tjockt temanummer med tips på mat till vårens fester, sommarmat, höstmat och mat för jul och nyår.

Allt om mat driver också en vinklubb

Prenumerera på vin? Ja, det kan man faktiskt och Allt om Mat startade för några år sen en vinklubb för sina vinintresserade läsare. Vinexperter väljer ut spännande viner och varannan månad kommer en vinlåda hem till dörren.

Aktuella tidningserbjudanden från Allt om Mat

Här nedanför lägger vi in aktuella prenumerationserbjudanden där man ofta får en fin premie på köpet. Paketen är så nedsatta i pris att det lönar sig bara man är ute efter premien. Man kan avsluta prenumerationen när man vill.

6 glas från Kosta Boda med 6 nr av Allt om Mat

6 glas från Kosta Boda med 6 nr av Allt om Mat Sveriges största mattidning Allt om mat har ett nytt erbjudande. Den här gången får man 6 fina glas från Kosta Boda på köpet. Det får man när man beställer en prenumeration om 6 nr av tidningen Allt om Mat.

Glasen är serien Bruk formgivna av Anna Ehrner. De är bra att server middagsöl, ett glas lemonad, eller apelsinjuicen på morgonen i.

Du betalar endast 159 kr + porto för både tidningarna och glasen. Spara 618 kr mot butikspris.

Till erbjudandet Du sparar: 618 kr

Allt om Mat 6 nr + Morberg skärbräda, skalkniv & kökshandduk

Allt om Mat 6 nr + Morberg skärbräda, skalkniv & kökshandduk Allt om Mat hittar du inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant. Självklart bevakar tidningen nya trender och samarbetar med landets bästa kockar. Inspiration och matglädje är tidningens ledord och som alltid har de provlagat alla recept - din garanti för att lyckas i köket.

Allt detta får du:
√ 6 nr av Allt om Mat
√ Skärbräda i ek från Morberg
√ Skalkniv från fiskars
√ En klassisk kökshandduk med blå ränder

Det blir ditt för endast 159 kr + porto 59 kr.

Till erbjudandet Du sparar: 730 kr