skip to main content

Prenumeration på Affärsvärlden

Affärsvärlden är Sveriges kanske tyngsta magasin för affärer, börs och ekonomi. I tidningen kan man läsa intervjuer med några av största affärsmännen och affärskvinnorna i Sverige. Det här är en tidning som har många år på nacken och har varit med ända sedan 4 januari 1901 då första numret gavs ut. Idén bakom tidningen är fortfarande densamma - att granska och analysera företag, politik och finansiella marknader.

Den sista december 2015 lanserade tidningen en egen fond - Affärsvärldenfonden. Det är en aktivt förvaltad fond som startades tillsammans med Lundmark & Co. Börsredaktionen på tidningen sitter med i placeringsrådet och deras analysmodell ligger till grund för valda investeringar.

Rabatt genom prenumerationserbjudande

Som prenumerant på Affärsvärlden får du ekonomiska nyheter, börstips och smarta placeringsråd utifrån ekonomiska faktorer i samhället på börsen idag. Något som du kan använda både i ditt jobb och privat. Affärsvärlden kommer ut 41 ggr per år på onsdagar. En rejäl rabatt och möjlighet att prova ett par nummer ges i prenumerationserbjudande som du kan hitta här nedanför.

Affärsvärlden 4 nr för 99 kr - 75% rabatt

Affärsvärlden 4 nr för 99 kr - 75% rabatt Affärsvärlden är Sveriges främsta affärsmagasin. En bra investering lönar sig. Det är därför som börsproffsen har utsett Affärsvärlden till Sveriges bästa affärs-magasin fjorton år i rad. Med Affärsvärlden hjälper Sveriges tyngsta börsredaktion dig att hitta de bästa aktieaffärerna och du skaffar dig en insyn i vad som sker och händer i näringslivet i stort.
Få 4 nummer av Affärsvärlden för 99 kr. Spara hela 297 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 297 kr