skip to main content

Active Life Tracker armbandet som mäter din aktivitet

Det finns mängder av appar och prylar som kan hjälpa oss att mäta vår fysiska aktivitet eller inaktivitet. Active Life Tracker är armbandet som mäter dygnet runt. Du kan ha det på dig på jobbet, medan du sover eller när du tränar. Fördelen är du alltid har den på dig och slipper tänka på att starta appen eller ta med dig stegräknaren.

När du vill kan du gå in och kika på statistik över ditt aktivitetsmönster. Med hjälp av den data som samlas in kan du förbättra din sömn, öka din kaloriförbrukning eller uppnå nya mål för ett aktivare liv.

4 nummer av I Form + Active Life Tracker

4 nummer av I Form + Active Life Tracker Oavsett hur du tränar så hittar du en massa inspiration i I FORM. Där kan du läsa om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Beställ 4 nummer av I FORM och få en Active Life Tracker för endast 149 kr.

Active Life Tracker – Bluetooth Smart Watch med app till din mobil. Öka motivationen och nå dina hälsomål med Active Life Tracker som samverkar med en app till din mobil. Active Life Tracker har en klassisk och tidlös design och är snygg och användbar både när du tränar, är på jobbet, är på fest, äter middag, sover eller har annat för dig.

Till erbjudandet Du sparar: 914 kr