skip to main content
  1. Gratisstart
  2. »
  3. Hus & hem
  4. »
  5. Ebuno undersökningar ger dig en extra inkomst

Ebuno undersökningar ger dig en extra inkomst

Ebuno undersökningar ger dig en extra inkomst Ebuno är ett svenskt företag som satsar globalt och vill dela med sig av intäkterna till sina medlemmar. Du som medlem får ersättning för att delta i beställda undersökningar från olika företag och institutioner.

Pengarna kan du sedan ta ut och spendera på valfritt sätt. Det är enkelt att bli medlem (epost, Facebook eller Google-konto) och man kommer igång snabbt.

Ebunos undersökningar är olika långa men tar mellan 5-15 minuter. Du får ungefär 1 kr per minut som frågeformuläret är tänkt att ta. Så en undersökning ger dig mellan 5-15 kr i rena pengar. Bra som extra inkomst och tidsfördriv när du åker buss eller tåg och har tillgång till internet.

Till erbjudandet Spara 15 kr!
Fler erbjudanden med: betalda undersökningar

När kommer det ett nytt erbjudande?

Om du vill veta när det kommer ett nytt erbjudande som liknar det här kan du använda vår bevakningstjänst.

Bevaka erbjudande

Sök erbjudande

Erbjudanden som andra tittar på

Populära som tidningspremie nu


Tidningen Land som prenumeration 12, 24 eller 48 nr

Du kan beställa 12 nr för 356 kr, 24 nr för 671 kr och helårsprenumerationen för 1 255 kr... Läs merBelönas som produkttestare

Att testa nya produkter före andra, få behålla de och dessutom belönas för åsikterna är vad en produkttestare gör. Här kan du läsa mer om det och hitta testpaneler att ansöka till. Om produkttestare åt företag.