skip to main content
  1. Aktuella erbjudanden
  2. »
  3. Hus & hem
  4. »
  5. Tjäna pengar med Åsiktstorget i onlineundersökningar

Tjäna pengar med Åsiktstorget i onlineundersökningar

Tjäna pengar med Åsiktstorget i onlineundersökningar Dela med dig av dina åsikter i onlineundersökningar från olika företag. Varje gång du deltar får du belöning i form av poäng. Dessa poäng kan du sedan byta in mot olika saker som presentkort eller donera till välgörenhet.

Medlemmar i Åsiktstorget bjuds löpande in till olika undersökningar beställda av svenska och globala företag. Det är helt gratis att ansluta sig och dina kontaktuppgifter delas inte med andra företag.

Detta är alltså inget du kommer att bli uppringd av stup i kvarten. Du blir inbjuden till enkäter någon gång i månaden. När du svarat klart får du din belöning insatt på ditt saldo. När du vill ta ut pengar kan du begära ut det till Paypal och därifrån vidare till bankkonto om du vill. Eller så kan du handla på butiker som accepterar Paypal.

Till erbjudandet
Fler erbjudanden med: produkttestare, åsiktspaneler

När kommer det ett nytt erbjudande?

Om du vill veta när det kommer ett nytt erbjudande som liknar det här kan du använda vår bevakningstjänst.

Bevaka erbjudande

Sök erbjudande

Erbjudanden som andra tittar på

Populära som tidningspremie nu


Hallon mobilabonnemang utan bindningstid

Hallon är en utmanare på mobilmarknaden som erbjuder mobilabonnemang utan bindningstid och... Läs merBelönas som produkttestare

Att testa nya produkter före andra, få behålla de och dessutom belönas för åsikterna är vad en produkttestare gör. Här kan du läsa mer om det och hitta testpaneler att ansöka till. Om produkttestare åt företag.