skip to main content
  1. Gratisstart
  2. »
  3. Hus & hem
  4. »
  5. Åsiktstorget panel för att tjäna extra pengar

Åsiktstorget panel för att tjäna extra pengar

Åsiktstorget panel för att tjäna extra pengar Dela med dig av dina åsikter i Åsiktstorget panel. Varje gång du deltar får du belöning i form av poäng, som du kan byta mot pengar, presentkort eller donera till välgörenhet.

Gratis att vara medlem på Åsiktstorget

Medlemmar i Åsiktstorgets panel bjuds in till olika enkätundersökningar beställda av svenska och globala företag. Det är helt gratis att ansluta sig och dina kontaktuppgifter delas inte vidare.


Detta är alltså inget du kommer att bli uppringd av stup i kvarten. Du blir inbjuden till enkäter någon gång i månaden. När du svarat klart får du din belöning insatt på ditt saldo.


När du vill ta ut pengar kan du begära ut det till Paypal och därifrån vidare till bankkonto om du vill. Eller så kan du handla på nätbutiker som accepterar Paypal.

Till erbjudandet
Fler erbjudanden med: produkttestare, åsiktspaneler

När kommer det ett nytt erbjudande?

Om du vill veta när det kommer ett nytt erbjudande som liknar det här kan du använda vår bevakningstjänst.

Bevaka erbjudande

Sök erbjudande

Erbjudanden som andra tittar på

Populära som tidningspremie nu


Leva & Bo 13 nr för 390 kr

I LEVA & BO får du läsa om inspirerande inredning, aktuella shoppingtips, läckra festrecept och... Läs merBelönas som produkttestare

Att testa nya produkter före andra, få behålla de och dessutom belönas för åsikterna är vad en produkttestare gör. Här kan du läsa mer om det och hitta testpaneler att ansöka till. Om produkttestare åt företag.