skip to main content

Erbjudande med Xantan

Xantan från GraceWellness är ett kosttillskott för ökad mättnadskänsla och viktkontroll. Du tar 2 kapslar tillsammans med ett stort glas vatten, 30 minuter före dagens huvudmåltider – frukost, lunch och middag. Det är viktigt att alltid ta kapslarna tillsammans med rikligt med vätska, eftersom Xantan är en gelbildande kostfiber. Kliniska studier visar på ökad mättnadskänsla med Xantan. Xantan är namnet på den gelbildande och vattenlösliga kostfibern som ryms i kapslarna. Xantan framställs genom en fermenteringsprocess där det bildas långa så kallade polysackarider. Magsaften klarar inte av att bryta ned dessa, utan bildar istället gel tillsammans med vätskan och maten i magsäcken. Det innebär att den på det sättet passerar igenom tunntarmen utan att tas upp av kroppen. De gelbildande egenskaperna ger samtidigt en ökad volym i magsäcken vilket stimulerar till en ökad mättnadskänsla. I tjocktarmen däremot, kan Xantan fermenteras av den naturliga tarmfloran vilket ger en normaliserande effekt på tarmfunktionen.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Xantan.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.