skip to main content

Tabletter mot finnar - kosttillskott

Finnar kallas med medicinska termer för Acne vulgaris och är något som drabbar väldigt många i puberteten. Orsaken är en inflammation i talgkörtlar som omger småhår på huden.

Behandling av finnar finns i många olika former, alltifrån huskurer med isbitar, detox och kostomläggning. Tabletter mot finnar erbjuds både genom apotek men också av hälsokostbutiker. Bland kosttillskotten finns det tabletter som innehåller olika "aktiva ämnen" som ska motverka uppkomsten av finnarna. En del är baserade på zink och andra på aktiva ämnen som t.ex. Praventin. Om du har stora problem bör du söka upp en hudläkare för att konsultera vilken sorts behandling som passar dig bäst.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med tabletter mot finnar.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.