skip to main content

Erbjudande med Svensk Motorsport

Svensk Motorsport är tidningen för dig som älskar motorsport! I Svensk Motorsport kan man läsa om människorna som älskar sporten, förare och maskiner som presterar och folkfesten som kretsar kring den. Tidningens bevakningsområden sker både på den nationella och den internationella marknaden och disciplinerna sträcker från trial till F1. Det journalistiska kunnandet på redaktionen ger såväl tyngd som kraft och trovärdighet till artiklarna som sträcker sig via tävlingsreferat till människan bakom verket och produktnyheter. Svensk Motorsport är tidningen som tar motorsport på allvar. Tidningen Svensk Motorsport utkommer med 25 nummer per år.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Svensk Motorsport.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.