skip to main content

Erbjudande med spikmattor

En spikmatta är en matta fylld med små spikar som pekar uppåt. Spikmattor används ibland som akupressur eller till meditering. Akupressur kommer från den traditionella kinesiska medicinen och har praktiserats i mer än 4 000 år. Metoden är besläktad med akupunktur men i stället för att använda nålar, stimuleras kroppens känsliga punkter med tryck. Trycket frigör kroppens egna smärtstillande ämnen. Det har forskats mindre om akupressur än om akupunktur och de studier som är gjorda visar inte entydigt att akupressur har effekt. Spikmattan kan dock lindra ryggskott, träningsvärk, diskbråck, ischias, fibromyalgi, whiplash, stelhet, stress, kronisk värk, huvudvärk, 'frozen shoulder', träningsvärk, sömnproblem m.m. I Indien har spikmattor använts i tusentals år av fakirer och yogis vid avslappningsövningar, meditation och yoga. Spikmattan blev även årets julkapp 2009.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med spikmattor.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.