skip to main content

Erbjudande med Readers Digest

Reader's Digest, Det Bästa är en tidskrift som givits ut i Sverige sedan 1943. Moderupplagan började ges ut i USA 1922. Grundidén bakom tidningen var att spara tid åt de amerikanska soldaterna, som var huvudmålgruppen, genom att samla utvalda artiklar, ofta förkortade, i en enda tidskrift. I dag bjuder tidningen på intressanta artiklar om livets alla områden, till exempel arbete, hälsa, mat, teknik, ekonomi och politik. Reader's Digest rapporterar också om de senaste medicinska och tekniska upptäckterna, de hetaste resmålen och viktigaste världshändelserna. I tidningen Reader's Digest möter du svenska och internationella storheter och får läsa fängslande reportage om vanliga människors gripande och dramatiska livsöden. Tidningen Reader's Digest når med sina 50 utgåvor på 21 olika språk ut till nära 70 miljoner läsare – varje månad.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Readers Digest.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.