skip to main content

Erbjudande med Planet Earth

Planet Earth har sagts vara världens mest exklusiva naturdokumentär. Jordens djurliv har aldrig skildrats så som i den prisbelönta tv-serien Planet Earth som har visats i 130 länder och hyllats som världens bästa naturdokumentär. 71 fotografer i 62 länder har skapat den mest ambitiösa och påkostade dokumentärserie som någonsin har producerats. Från Nordpolen till Sahara och Amazonas till Himalaya får tittaren följa med den legendariske David Attenborough på upptäcktsfärd. Bakom tv-serien - som är ett samarbete mellan BBC, Discovery Channel, japanska NHK och kanadensiska CBC - ligger fem års hårt arbete och över 150 miljoner kronor.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Planet Earth.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.