skip to main content

Erbjudande med Mitt Första ABC

Mitt Första ABC består av 30 bokpaket med en bok och en ljudbok för varje bokstav i alfabetet. Som medlem får du Alf och Betts Sångbok, Cd:n Alf och Betts sånger, Alf och Betts bokstavsskola - en magnettavla med samtliga magnetbokstäver, ABC-kort och en guide. Böckerna är utvecklade för att kunna användas över en längre tid och på olika sätt. Mitt Första ABC ingår i Gobokens Förskola tillsammans med Mina Första Fakta och Mitt Första 123.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Mitt Första ABC.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.