skip to main content

Erbjudande med Max Factor

Max Factor & Company är ett internationellt kosmetikföretag, som grundades 1909 av Mr Max Factor, som är skapare av många innovativa make-up produkter – från världens första foundation till lösögonfransar. Det var självaste Mr Max Factor som myntade termen 'Make-Up'. 1991 köptes företaget av Procter & Gamble, som säljer företagets produkter över hela världen. Max Factor är 'The make-up of make-up artists' och samarbetar med många av världens främsta make-up artister. Bland dessa hittar vi Tomas Lenneryd, som arbetat med världsstjärnor som bland annat Madonna. Max Factor är idag ett av världens ledande kosmetikmärken med sina innovativa kvalitetsprodukter till attraktiva priser. Produkter från Max Factor används ofta för att locka nya prenumeranter till tidningar i förmånliga erbjudanden.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Max Factor.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.