skip to main content

Lyssnarklubben kampanjer & erbjudanden

Lyssnarklubben är bokklubben för dig som gillar att lyssna på ljudböcker. Som medlem i klubben får du 13 gånger per år en medlemstidning som presenterar Månadens Ljudbok och andra nyheter. Där kan du också hitta specialerbjudanden och ett brett utbud av ljudböcker som finns på marknaden.

Månadens ljudbok får du hemskickad till dig, om du inte väljer att avbeställa den. Du handlar till bra priser, priser som normalt ligger avsevärt under ordinarie priser i bokdetaljhandeln. Du betalar endast ett porto oavsett hur många böcker du än beställer. Som ny medlem i Lyssnarklubben får du alltid förmånliga erbjudanden när du går med.

Utmanare på ljudboksfronten

Lyssnarklubben har fått ganska starka utmanare inom området lyssnade böcker. Streamingtjänster som Storytel, Bookbeat och Nextory har slagit igenom och snabbt blivit populära tjänster för den som vill lyssna på ljudböcker.


Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Lyssnarklubben.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.