skip to main content

Erbjudande med Louis Vuitton

Louis Vuitton är ett franskt företag som tillverkar lyxvaror och är mest känt för sina väskor. Företaget arbetar ofta med framstående personer i sin marknadsföring och design. Louis Vuitton är ett av de mest kända och eftertraktade märkena inom modevärlden och har genom detta även blivit flitigt kopierat och förfalskat. Louis Vuitton räknas idag som ett av de äldsta modehusen i världen. Företagets produkter säljs i egna butiker och online.

Vem var Loius Vuitton?

Louis Vuitton flyttade till Paris 1835 och försörjde sig genom att arbeta som koffertillverkare för framstående hushåll. Han blev flitigt anlitad och hade snart ett väletablerat rykte som professionell hantverkare. Detta rykte nådde Napoleon III som anlitade Vuitton för att arbeta för dennes fru, kejsarinnan Eugénie av Frankrike. Vuitton samlade sina erfarenheter från den franska aristokratin och började designa sina egna väskor. 1854 grundades företaget Louis Vuitton i Paris.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Louis Vuitton.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.