skip to main content

Erbjudande med La Redoute

La Redoute säljer kläder och inredning via postorder. Tyngdpunkten är att erbjuda franskt mode för hela familjen men även märkesvaror. Kvalitet är viktigt hos La Redoute, därför genomgår alla kläder tester innan de får vara med i sortimentet. För att göra haute couture tillgängligt för gemene man har La Redoute har lanserat konceptet 'Les Années Couture', vilket innebär att det varje säsong inleds ett samarbete med någon av modevärldens giganter som skapar en kollektion exklusivt för La Redoute. Exempel på kända modeskapare som medverkat är bl a Jean-Paul Gaultier (2005), Paco Rabanne (2002), Yves Saint Laurent (1997).

La Redoute gjorde éntre på den svenska marknaden 1998. La Redoute ingår i Redcats Nordic som är den nordiska divisionen inom Redcats. Redcats är världens tredje största distanshandelsföretag och ingår i den internationella detaljhandels- och lyxvarukoncernen PPR. Redcats Nordic är idag nordens ledande distanshandelsföretag med sina tre miljoner kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Estland. Varumärkesportföljen omfattar förutom La Redoute även Ellos, Josefssons, Catalog, Enjoy och Jotex.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med La Redoute.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.