skip to main content

Erbjudande med Kari Traa som premie

Klädmärket Kari Traa håller hög kvalité och är ett märke som har allt från underkläder till jackor och byxor. Eftersom märket är så starkt vill ofta andra företag associera sig med det. Det är vanligt att man i olika erbjudanden och abonnemang ger bort Kari Traa kläder som premie.

Vi listar här prenumerationserbjudanden och andra kampanjer där man kan få kläder från norska Kari Traa billigt eller gratis på köpet. Exempel på tidningar som ofta förekommer är träningstidningar som Aktiv Träning och i FORM.

I FORM 4 nr + Kari Traa T-shirt & tights

I FORM 4 nr + Kari Traa T-shirt & tights FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Beställ 4 nummer av I FORM och Kari Traa T-shirt och tights för endast 149,00 kr. (+ porto och exp).

Supersnyggt träningsset från Kari Traa som består av en T-shirt och tillhörande tights i en ny, modern design med feminin skärning. Setet är tillverkat i ett töjbart material som ger stor rörelsefrihet och som dessutom är snabbtorkande och andas.

Till erbjudandet
Du sparar: 1014 kr

Beställ Aktiv Träning och få snygg träningströja Kari Traa Mette

Beställ Aktiv Träning och få snygg träningströja Kari Traa Mette Aktiv Träning är tidningen som hjälper dig att komma i bättre form. Beställer du 3 nr av tidningen för 99,50 kr + 49,50 kr i porto och exp får du just nu en snygg träningströja Kari Traa Mette utan extra kostnad.

Träningströja Kari Traa Mette
Kari Traa Mette är en snygg och feminin träningströja med en silkeslen yta. Tröjan följer kroppens former och ger optimal rörelsefrihet tack vare dess tunna och flexibla material. Modellen är dessutom svettransporterande och har snygga detaljer som krage, dragkedja i halsen samt meshpaneler under ärmarna och i sidan, vilket ger dig maximal komfort på löpturen. Värde: 499,-

Till erbjudandet
Du sparar: 618 kr