skip to main content

Erbjudande med HOPE

H.O.P.E är ett nytt dubbelverkande kosttillskott som sänker din vikt på ett hållbart sätt och ökar dina energinivåer. H.O.P.E innehåller flera olika naturpreparat som t.ex björk, åkerfräken, brännässla, krom, grönt te och ett patenterat extrakt av de verksamma ämnena i den sydamerikanska fikonkaktusen.

Fikonkaktus utvecklar en svampaktig gelé i magsäcken som absorberar och fångar upp fettet innan det hinner tas upp av din kropp. Därefter passerar fettet matsmältningssystemet oförändrat. De övriga naturpreparaten optimerar effekten och hjälper till att uppnå maximalt resultat. Kort sagt har H.O.P.E. en dubbelverkande effekt. För det första så hjälper H.O.P.E. dig att förbränna fettet som du redan lagrat, och för det andra så undviker du att lagra nytt fett som tillförs via din dagliga kost.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med HOPE.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.