skip to main content

Erbjudande med Hoodia Superslim

Hoodia SuperSlim är ett plåster som innehåller naturligt kaktusextrakt och som dämpar suget efter sötsaker. Det används alltså av människor som vill gå ner i vikt.

Hoodiaplåstret innehåller också energigivande ämnet Guarana och Citrus Aurantium, vilka dämpar aptiten och ökar fettförbränningen. Hjärnan luras att tro att magen är full och utsänder därför inte hungersignaler. Anledningen till varför man applicerar ett plåster istället för att äta ett piller är för att det är mycket lättare för kroppen att utnyttja de aktiva ämnena genom huden än om det först skall gå igenom matsmältningssystemet där mycket bryts ner. Det räcker att använda ett Hoodia SuperSlim plåster de dagar då du är rädd att du kommer att äta för mycket eller då du av erfarenhet vet att du blir frestad till det.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Hoodia Superslim.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.