skip to main content

Erbjudande med Historia på nytt sätt

Historia på nytt sätt är en helt ny serie dvd-böcker med fantastiska filmer och rikt illustrerade inbundna faktaböcker. Böckerna tar dig med till forntida kontinenter och storslagna kulturer där du bjuds på mäktiga upplevelser och spännande äventyr för hela familjen. Du får ta del av hemligheter hos kulturer som blomstrade i flera hundra år för att sedan helt försvinna.

Varje dvd-bok beskriver ett historiskt mysterium eller underverk, från det mäktiga Romarriket och det stämningsfulla Egypten till aztekernas mystiska hemligheter och det kinesiska rikets glansdagar. Historia på nytt sätt korsar kontinenter och århundraden, återskapar världen som den var för länge sedan och berättar om de människor som formade den. Alla filmer har svenskt tal.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Historia på nytt sätt.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.