skip to main content

Erbjudande med Gymgrossisten

Gymgrossisten startades 1996 och är en av Nordens största leverantörer av kosttillskott. Gymgrossistens verksamhet kan delas upp i två delar - Internetförsäljning, franchisebutiker och återförsäljare. Gymgrossisten är ett e-handelsbolag och all försäljning sker via Bolagets hemsida. På hemsidan finns detaljerad information om de olika produkterna som erbjuds och bolaget arbetar dagligen med att uppdatera hemsidans olika kunderbjudanden. Gymgrossistens utveckling från att ha varit ett litet enskilt bolag till att bli störst i Norden inom sin nisch har väckt uppmärksamhet inom affärsvärlden och medfört att Gymgrossisten under 2005 utnämndes till ett av Sveriges mest framgångsrika företag av Veckans Affärer samt till ett av 2005 års Gasellföretag av Dagens Industri.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Gymgrossisten.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.