skip to main content

Erbjudande med Fritidsresor

Fritidsresor grundades i september 1961 av Bengt Bengtsson och Håkan Hellström som lanserade en helt ny semesterform - semesterlägenheten, även kallad fritidsvåning. Fritidsresor är Sveriges största researrangör och ingår i Fritidsresegruppen. Under 2009 reste cirka 550 000 svenskar med Fritidsresor. Fritidsresors marknadsandel är drygt 30 procent, följd av Ving och Apollo. Fritidsresor säljer flera typer av resor, paketresor med charter och reguljärflyg, kryssningar, endast flyg och tågresor. Grunden är resor till sol- och badresmål runt Medelhavet och till Kanarieöarna, samt exotiska resmål som Thailand. Fritidsresor har egna semesterbyar - Blue Village - runt om i världen med allt under ett och samma tak. Fritidsresors Barnklubbar Bamse och Super Kids finns på alla Blue Village.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Fritidsresor.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.