skip to main content

Erbjudande med Fleur de Santé

Fleur de Santé är ett svenskt företag som har utvecklat skönhetsprodukter baserade på naturliga och aktiva ingredienser i 30 år. Fleur de Santé erbjuder idag ett fullt sortiment av högkvalitativa skönhetsprodukter, utvecklade för att passa den moderna kvinnan som vill leva i harmoni med naturen.

Fleur de Santé grundades 1980 och var det första nordiska företaget som banade vägen och på allvar etablerade intresset för naturen som källa till naturlig skönhet i Skandinavien. Företaget var från början en del av postorderföretaget Ellos, men blev därefter uppköpt av Pharma Nord, som i sin tur sålde bolaget till Oriflame. 1999 förvärvades Fleur de Santé av den nuvarande ägaren, Cydonia Develoment Group.

Fleur de Santé har ofta bra erbjudanden på nya produkter. Bevaka vår lista här så missar du inget.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Fleur de Santé.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.