skip to main content

Erbjudande med Enjoy Filmklubb

Enjoy Filmklubb finns inte längreHos Enjoy Filmklubb handlar du film, musik, spel och andra elektronikvaror samtidigt på ett enkelt och bekvämt sätt till billiga priser. En till två gånger i månaden får du Enjoys nyhetsmagazine med film och musik. I magazinet, som också är tillgängligt på Internet, hittar du de senaste nyheterna, erbjudanden, specialpriser och kampanjer. Du får också information om kommande storfilmer som du kan förhandsboka för leverans direkt hem till dig på releasedagen.

I magazinet och på Internet presenteras periodens utvalda DVD-film som skickas hem till dig automatiskt om du inte avbeställer den. Du kan enkelt avbeställa via Internet, på beställningssedeln eller telefon. Sista avbeställningsdatum hittar du på Internet eller på beställningssedeln.

Du som gillar film och vill vara medlem i en filmklubb - då kan vi rekommendera:
- Discshops Filmklubb. Där får man varje månad tips på utvalda filmer och speciella filmerbjudanden.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Enjoy Filmklubb.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.