skip to main content

Erbjudande med DAY

DAY+ är en vårdande dagkräm med silkesproteiner, hyaluronsyra och UV-filter. Ingredienserna är noggrant utvalda för att skapa en dagkräm som fuktar, vårdar och gör din hy strålande vacker. Silkesproteinerna tillför din hy fukt, gör hyn mjukare och jämnare. Hyaluronsyran finns naturligt i hyn och är mycket fuktgivande och hjälper samtidigt din hy att bättre ta upp fukt från omgivningen. Dessutom reducerar hyaluronsyran stresstecken i hyn och fyller ut rynkor och dehydreringslinjer inifrån. UV-filtret beskyddar din hy mot solens skadliga strålar som åldrar hyn och skapar rynkor. För att minimera användandet av onödiga konserveringsmedel levereras DAY+ i en tub.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med DAY.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.